PRODUCTEN  AANBIEDINGEN  CONTACT
Rust speciaal Rust speciaal € 19.95
Balans in lichaam en geest.

Rust is speciaal ontwikkeld voor mensen die af en toe geestelijke druk ondervinden en een extra steuntje in de rug nodig kunnen hebben.

Het uitgeblanceerde complex van Rust op basis van plantextracten, vitaminen uit het B-complex en het aminozuur L-tryptofaan, biedt goede steun bij lichamelijke en geestelijke inspanning.

Toelichting:

Rhodiola is een kruid met een brede invloed en wordt al eeuwenlang gebruikt. Rhodiola behoudt de balans in ons lichmaa door haar harmoniserende invloed. het kruid helpt te ontspannen in stresssituaties, geeft meer energie en heeft een opbeurende invloed. Hiermee biedt rhodiola lichamelijke en geestelijke ondersteuning in drukke en spannende perioden.

L-tryptofaan is een aminozuur met veelzijde invloed. L-tryptofaan is nodig voor de aanmaak van serototine, een bepaalde stof in het hoofd. De aanmaak van serotonine is belangrijk voor de slaapfunctie, voor het behoud van een goede eetlusten en voor een goede functie van de darmen. Daarnaast is het een steun bij ups en downs.

Ginkgo biloba is er voor een doelmatige bloedsomloop in het hele lichaam. Het houdt de bloedvaten schoon, wat goed is voor de doorbloeding. Hierdoor helpt ginkgo biloba onder meer bij koude handen en voeten. Het behoud van een doelmatige bloedsomloop heeft ook een gunstige invloed op het geheugen en de concentratie. Met name ouderen blijkten te profiteren van de invloed van het ginkgoblad.

Rode wijnstok is een kruid dat de doorbloeding bevordert. De tanninen in de rode wijnstok houden de bloedvaten in goede conditie. Rode wijnstok ondersteunt bovendien de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen in ons lichaam.

De B-complex vitaminen zijn van belang voor het zenuwsysteem en voor de energieproductie.

Merk: New Care